Debat på EB

Tilbage
  • Slettet bruger
    Jul 30, 2012
    Okay, jeg sidder lige og har brug for at komme ud med noget luft.

    Der er en artikel/debat på EBs hjemmeside (http://ekstrabladet.dk/nationen/article1799592.ece) PT hvor en overvægtig kvinde har lagt et billede ud af sig selv i bikini. EB lægger op til debat med orderne: "Burde kvabsede mænd og kvinder lade være med at vise sig selv frem?"

    Nogle af de kommentarer der er kommet på denne artikel er direkte frastødende. Jeg kommenterede en mands meget grove indlæg og skrev følgende "Det er folk som dig der giver unge piger spiseforstyrrelser. Jeg håber du er stolt af dig selv."

    Hvortil han svarede: "kan jeg være med til nogle unge pige for spise forrstyrelse så de ikke blive fede jamen så er jeg skam stolt :)"

    Er det der vi er kommet til? Skal fede mennesker chikaneres til spiseforstyrrelser så vi kan leve op til samfundets idealer om skønhed? Er det noget at være stolt af, at man hjælper med at give unge kvinder et fuldstændig forskruet kropsbillede der siger at man skal kunne skrue sig ned i en størrelse 36 for at være noget værd? Jeg synes det er forkasteligt!
captcha
  • Slettet bruger
    Aug 7, 2015 Slet Aug 7, 2015
    Jeg har lige været inde og læse artiklen, og rent personligt så synes jeg sq at hun har en flot figur.
    Der er hverken for meget eller for lidt, men ganske lige tilpas i mine øjne!

    Derudover så finder jeg det er forkasteligt at folk taler nedsættende om andre på den måde.
    Vi blir født forskellige med opvækst og alt det der.
    Så der kan være flere årsager til enten fedmen eller anoreksi, men derfor kan man godt behandle folk pænt alligevel!

    Der ska så være plads til den forskellighed, så der er lidt for enhver smag!
  • Slettet bruger
    Mar 19, 2015 Slet Mar 19, 2015
    Jeg ved ikke lige hvad jeg skal sige. Når man ikke har lidt af spiseforstyrrelser er det nok svært at sætte dig ind i. Og Barbie fisser og plastic patter. Forstår godt de unge har det svært, det har vi andre også.


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...