Musik-smag

Tilbage
  • Aug 19, 2012
    Jeg kan godt lide at høre hårdt musik, såsom heavy- og deathmetal, og det overrasker tit folk har jeg opdaget. Det passer åbenbart ikke til min personlighed og udseende..
    Det kan jeg godt finde interessant. Jeg mener, så fordi jeg er til de genre, så burde jeg gå klædt i sort med nitter og sort make-up?
    Har studset meget over det, og taget mig selv i at blive overrasket når man møder en "dulle" i bussen med musik i ørene. Man forventer næsten Nik og Jay eller noget i den stil. Men så går man forbi og hører Red Hot Chili Peppers..

    Er der andre der også oplever dette? Altså med at jeres musik-smag ikke "passer" til jer?
captcha
  • Slettet bruger
    Sep 19, 2015 Slet Sep 19, 2015
    Jeg oplever det tit... Ja jeg er ikke 25 mere eller den slanke mørke type, men metal alle steder og langt sort hår, ligner mere end almindelig husmor. Så folk får nærmest et chok når jeg fortæller at jeg hører meget "ouddelhunds rock" og jeg er stort set den eneste i min vennekreds der synes Volbeat, Pretty Maids, Iron Maiden og den slags er fed musik :)
  • Slettet bruger
    Mar 19, 2015 Slet Mar 19, 2015
    Jeg er til alt fra Judas priest til klassisk og opera. Men ja. Ikke noget passer til mig.
  • Slettet bruger
    Sep 24, 2014 Slet Sep 24, 2014
    Næsten altid *GG* Jeg hører rigtig meget forskellig musik, men er bestemt til det rockede - god bas og "tunge" trommer. Plager gerne livet af mine omgivelser med nyt "som du lige skal høre" og de fatter det ikke ...... om 14 dage synes de så det er fedt *GG*.
    For et par år siden stiftede jeg bekendtskab med Dream Theater - de var mærkelige ..... det er de stadig, men nu har jeg fattet dem ....
    Men ....i min musiksamling er der alt fra Mozart til Metallica ;-)
  • Sep 6, 2014 Sep 6, 2014
    Tja, jeg lytter til meget forskellig musik, men mine favoritter ligger fortrinsvis i den tunge ende. Volbeat og Ramstein er helt vildt gode, men ellers hælder jeg nok til de ældre grupper som Black Sabbath, Iron Maiden osv.
  • Slettet bruger
    Jul 10, 2013 Slet Jul 10, 2013
    Det kan jeg godt genkende. Jeg har været til heavy siden Black Sabbath startede sidst i 60´erne, og hører stadig stort set kun heavy. Min foretrukne genre er doom metal med bands som Ea, Warning, When nothing remains, The slow death, og Before the rain. Bare lige for at nævne lidt :-)
  • Jun 22, 2013 Jun 22, 2013
    Hejsa. Ja for søren! I den grad. jeg er også til den hårdere rock og jeg "ser ikke ud" som de fleste der kan lide den slags musik. Jeg synes faktisk tit det er lidt morsomt at jeg kan tage fusen på folk i så høj grad med hvad jeg ved om musikken i den hårdere ende :)
  • May 29, 2013 May 29, 2013
    Hører også mest metal, det tror jeg ikke de fleste ville tro om mig...
  • Slettet bruger
    Feb 27, 2013 Slet Feb 27, 2013
    Høre efter det humør jeg er i.

    Høre lige fra vikingmetal til psytrance
  • Slettet bruger
    Oct 8, 2012 Slet Oct 8, 2012
    Jeg tror de fleste ser mig som en der høre ren pop. I virkeligheden hører jeg næsten alt, dog med en overvægt på rock og alternativ, og så er jeg helt vild med at "opdage ny musik", det gør også at næsten ingen af mine venner kender de kunstnere der figurerer på min playliste.
  • Slettet bruger
    Aug 20, 2012 Slet Aug 20, 2012
    har oplevet det før men bliver somregel ikke selv overrasket af hvad andre mennesker hører da jeg ikke mener at udseenet styrer musikken heller ikke omvendt jeg er dog til musik i mange genreer
  • Slettet bruger
    Aug 19, 2012 Slet Aug 19, 2012
    hehe ja da men det jeg heldigvis ligeglad med.. mest mine unger eller mor der brokker sig når de er her.. hører meget rammstein.. korn ..ect ::)


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...