Internet dating

Tilbage
  • Sep 24, 2013
    Det må det her jo siges at være. Men har du erfaring/prøvet det før/overvejet det på andre sider, eller i helt andre sammenhænge?
    Hvad er din generelle mening om internetdating (jeg får ud fra den er nogenlunde positiv, siden vi er samlet her, men hvad er dine/har du forbehold omkring det?)

    Har personligt først haft internet kommunikation med alle dem jeg har været seksuelt sammen med, før jeg ''rigtigt'' mødte dem.
    Mødte min kæreste over en fan side, ikke dating relateret, men man svingede, fik følelser, mødtes, knaldede og blev hængende (meget uromantisk sagt, men hånden på hjertet, så var det sgu lidt sådan det foregik XD)
    En af mine bedste venner, jeg også har været sammen med, havde jeg chattet online med i masser af år, før vi mødtes ret tilfældigt, blev gode venner og ting udviklede sig, så vi var sammen et par gange.
    Havde mødt en kortvarigt til noget con, men skrev med ham efterfølgende. Vist den eneste jeg har set først, uden nogen internet kontakt inden.
    Mødte en over et decideret dating site, som jeg stadig bruger, og vil sige det var najs nok oplevelse. Men det afhænger nok mere af personen, end stedet vi mødtes (;

    Personligt synes jeg nettet er et fantastisk sted at møde folk, både til venner, kærester, dates, sex, you name it. Foretrækker at møde folk URL, finde ud af om man er på bøgelængde, og så mødes IRL hvis kemi og interesser stemmer overens (;
captcha
  • May 1, 2016 May 1, 2016
    Jeg er også positivt stemt - ikke så meget kun på grund af egne positive erfaringer, men også af at være vidne til andres. Jeg har en veninde, som har det ulidelig svært her i livet - og hun har fundet en rigtig sød kæreste på en datingside, og de ser ud til at være meget lykkelige sammen, og de er også flyttet sammen og forlovet nu og det hele. Så tænkte jeg: DET er da værd at give en chance! ;)

    Mine forbehold er nok (selvom det så samtidig selvfølgelig også kan være en fordel) den så direkte intention om at finde en partner. Jeg kan godt tænke, at det måske fratager muligheden for at det kan udvikle sig naturligt - at man simpelthen fra starten af er så indstillet på at "se hinanden an" som kærester, og ikke forelsker man sig "som man nu gør" i en eller anden, hvor det kommer mere "fra den blå himmel", så at sige. :) Men det er med dates i det hele taget, og ikke kun dates over nettet. Mit forbehold ville være det samme til et datingarrangement, for eksempel.

    Et andet forbehold kan måske være det, at indtryk over nettet og indtryk i virkeligheden kan være dybt forskellige - uanset hvor ærlig og ægte man så end er eller forsøger at være. Men har man bare en bevidsthed om det, er det da også til at komme udenom "ulemperne" ved.

    Fordelene er selvfølgelig, at man kan komme ind på nogle emner i forvejen over nettet, som man måske har brug for at være åben om, inden der "sker noget" - og så den, at nogle bare er bedre til den her slags kontakt i første omgang. :) Og ja, så er det da også bare skønt med de muligheder, nettet giver os i dag! Det gør jo også, at man kan søge og finde og møde folk, man måske ville have haft svært ved at finde nogen steder i livet ellers. :)

    Jeg har selv, ligesom dig, haft kærester som yngre, hvor kontakten startede over nettet, men ikke som sådan på en direkte datingside. Jeg ved dog ikke, om jeg vil sige, at de var bedre eller værre end de kærester, jeg mødte på anden vis. Mine to mest langvarige forhold startede godt nok med møder IRL - men det er jo ikke det samme som, at de nødvendigvis har været bedre... I don't know.

    Og så har jeg haft en del "succesrige dates" fra nettet. :) Om man så må sige...
  • Slettet bruger
    Aug 31, 2015 Slet Aug 31, 2015
    hmm, er lidt overrasket over folk syntes det er så godt på nettet jeg syntes det er meget svære på nettet end i real life.
  • Slettet bruger
    Jun 3, 2015 Slet Jun 3, 2015
    Nettet er et dejligt redskab, du når ud til flere mennesker og får ofte kontakt med/møder folk du ellers aldrig ville stifte bekendtskab med ellers :)

    Kan kun anbefale det, er så dog forskelligt hvad vi alle søger... + der er en del fake/scam profiler nu tildags

    Typisk russere,afrikanere,nigerianere osv.... lidt ærgeligt men desværre ikke lige til og komme udenom
  • Slettet bruger
    Jan 7, 2015 Slet Jan 7, 2015
    Internet dating giver jo en mulighed for at finde lige den mand som har samme ønske som en selv, noget der for mit vedkommende er lidt svært ved at finde på jobbet eller i omgangskredsen.
    Nok er jeg ny på internet dating, men vil da give det et forsøg. Ser sandelig ikke noget forkert i at møde andre over internettet.
  • Slettet bruger
    Jul 14, 2014 Slet Jul 14, 2014
    bom
  • Slettet bruger
    Nov 8, 2013 Slet Nov 8, 2013
    Syndes det er okay at finde hinanden på nettet også kan man jo mødes irl bagefter jo , forstå bare ikke at folk ikke svare når man skriver til dem :-(
  • Oct 17, 2013 Oct 17, 2013
    Syne det kunne være godt og prøve:)
  • Slettet bruger
    Oct 8, 2013 Slet Oct 8, 2013
    har ikke rigtigt nogle efaen med net dating men vil da meget gerne samle mig nogle efaen :)


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...