DynamiskFyr


66 årig mand fra 2770 København V
DynamiskFyr
 • Højde 177 cm
 • Vægt 75 kg
 • Krop Almindelig
 • Drikkevaner Aldrig
 • Øjenfarve Ikke angivet
 • Hår Mellemblond
 • Karriere IT-relateret
 • Rygevaner Ikke-ryger
 • Status Single
 • Udseende Almindelig
 • Første møde Ikke angivet
 • Humor Jeg elsker jokes og gode historier
 • Bopæl I byen
 • Samboende Single
 • Antal børn Ikke angivet
 • Børn Børnene er fløjet fra reden

Jeg søger et Forhold


 • Jeg søgerKvinder 
 • AldersgrænseFra 55 - 85 År
 • Højde Fra 150 cm - 175 cm
 • Vægt Fra 80 kg - 135 kg
 • Krop Buttet
 • Drikkevaner Ikke angivet
 • Øjenfarve Ikke angivet
 • Hår Ikke angivet
 • Karriere Ikke angivet
 • Rygevaner Ikke angivet
 • Status Single

DynamiskFyr's Billeder


Profiltekst

Min store interesse er livsglæde. Jeg holder af livet med dets op og nedture, og nyder livet fuldt ud. Jeg prøver i høj grad på at leve i nu ?et, det er ikke altid det lykkes. I det hele taget prøver jeg på at opleve mig gennem tilværelsen og så gøre noget ud af, at de momentane oplevelser bliver så gode som mulige. Jeg har prøvet lidt af hvert gennem livet, da jeg var 30 havde jeg nok oplevet mere end nogle gør i et helt liv.

Jeg interesserer mig for filosofi, her specielt eksistensfilosofien som f.eks. Søren Kierkegaards. Jeg har læst lidt filosofi på Københavns Universitet, men har dog ingen uddannelse i dette. Jeg er bl.a. uddannet civilingeniør og har været ansat i egen virksomhed i 30 år indenfor avanceret softwareudvikling. Jeg er ikke indblandet i virksomheden længere, men den "lever" i bedste velgående. Jeg har siden 1981 opstartet en del IT-virksomheder både som hovedaktionær og som medejer.

Jeg er Ph.d. i datalogi. Jeg har brugt en stor del af min tid på at læse på Københavns Universitet indenfor noget helt andet, teologi.

Lad mig fortælle at jeg er sønderjyde og at det giver mig en noget speciel accent, nu er du advaret. Jeg har i sidste omgang boet i ?København?,som os sønderjyder kalder hele Storkøbenhavn, nogle endnu mere, for København.

Udover filosofi, interesserer jeg mig meget for videnskaberne (hårde som bløde), her kan nævnes teologi, matematik, datalogi, fysik og flere andre. Jeg kan rigtig godt lide at skrive og har skrevet ni bøger om datalogi, jeg skriver desuden i fagpressen, hvor jeg har været fagredaktør hos IDG (Computer World).

Jeg har i gymnasiet undervist i datalogi, matematik og klassisk fysik. På universitetet har jeg undervist i de tre samme fag samt lidt mere, jeg er nok bedst i klassisk fysik. Jeg har i mange år også interesseret mig meget for moderne fysik, dog uden at have den helt store indsigt i emnet. Men jeg kan sagtens her og nu give et foredrag i det.

Ud over dette er interesserne musik, sort/hvid fotografi (med digitalteknikken også farve), biler og teknik (bare rolig - jeg har ikke fortælle behov).

De sidste år har jeg været aktiv som pressefotograf primært indenfor scenekunstnere. Min store glæde ved det er at være med backstage er at hilse på gamle kollegaer, men også musikere jeg var fan af i mine helt unge år, ligeså at være med i den løsslupne jargon. Sandelig også at stå i kulissen medens kunstnerne performer ude på scenen, sommetider er det "som at være der selv" som musiker, det har følelsesmæssigt været kæmpe oplevelser. Jeg har selv været professionel musiker i 5 år.


Jeg er interessemæssig ret alsidig og kan mange ting lige fra at arbejde med dybt teoretiske betragtninger, til at passe en bondegård, en del håndværk, business planning, strategi, økonomi, finansiering, samt selv at kunne vedligeholde hus, bil og mange andre ting. I et forhold er jeg til alle disse ?praktiske ting? udfører jeg gerne disse, til gengæld er jeg ikke håndværker for andre, men sikke dog mange "venner" jeg da kunne få af den vej.

Jeg er udlært mekaniker og mindst lige så god som elektriker. Ud over dette har jeg været professionel musiker i 5 år, arbejdet som ingeniør, softwareudvikler, udviklingschef (software), direktør, underviser i gymnasiet, underviser på universitetet, journalist, forfatter til 9 bøger om datalogi, pressefotograf, kordegn, arbejdet med sexologi, haft et håndværkerfirma, arbejdende bestyrelsesformand, siddet i menighedsråd, turistchauffør, turistguide, tourmanager og sikkert ting jeg har glemt. Mit liv har dog været helliget softwareudvikling og det er 41 år siden jeg solgte mit første kommercielle program. I år 2.000 var jeg den oprindelige udviklingschef for Rejseplanen.

Jeg startede som miljøaktivist i 1978 indenfor energi, det har interesseret mig lige siden. Jeg er glad for at der er ved at komme lidt realisme i debatten om end det stadig halter.

Jeg har prøvet at have mange penge, lige så få penge, men har aldrig prøvet at mangle penge siden jeg var 18 år. Livet har, for efterhånden en del år siden, lært mig at jeg har det bedst ved ikke at være pengeafhængig hver måned, hvorfor jeg lever spartansk i stedet. Det har jeg haft det rigtig godt med i mange år nu.

Jeg ?kan? lave mad og den slags ting, men så er det også sagt! Jeg kan dog læse en opskrift. Det passer for resten ikke helt, jeg er faktisk god til at bruge opvaskemaskinen, reparere den også, yderligere kan jeg lave pulverkaffe.

Typemæssig hører jeg nok til i sidste ende af sentresserne, jeg tror vi blandt andet sagde: ?Peace ? love and harmony?. Jeg har stadig masser af disse ting i mig, ikke mindst musikkulturen, som jeg fik lov at udøve i halvfjerdserne som professionel musiker. Jeg er også lidt typen der ønsker at se ting objektivt og fra flere synspunkter, jeg er tilhænger af en kritisk forholden sig til ting og verden.

Kritisk er ikke ment negativ, bare noget vi sagde dengang, speciel i senhalvfjerdserne, hvor vi måske i dag ville sige objektiv og saglig. De ting jeg opfatter som negative fra tresserkulturen, har jeg lagt på hylden for mange år siden. Jeg er kærlig og i høj grad afbalanceret, nok affødt af jeg har prøvet de ting jeg har ment der skulle prøves i livet. Jeg har ofte fået at vide at jeg er meget tolerant og god af mig og har oplevet en kvinde blive dybt forelsket i mig, ligesom det omvendte, også gælder. Typemæssig er jeg nok modsætningen til en civilingeniør, sådan set udfra en ?firkantet? betragtning, som de vist gør de det!... Ja... jeg bør nævne, at bag det dybe ligger der humor og ironi. Jeg kan være lidt direkte, dog ikke fordømmende, og i en kærlig sammenhæng.

Jeg er til et tæt og intimt forhold, og en kvinde betyder meget for mig. Jeg er af den opfattelse at dejlig erotik er noget vi nyder og glædes over hver dag. Jeg nyder at se, høre, mærke, dufte og smage, hele paletten. Jeg kan lide rigtig mange ting og har prøvet mange forskelligt gennem livet. Det er efterhånden mange år siden kommet over prøve grænser alderen.

Jeg er meget erotisk orienteret, idet dette fylder utroligt meget i mit liv og er en integreret del af min livsglæde. Jeg er af den opfattelse at man måske nok kan dyrke sex uden ret mange følelser, men skal man have god erotik, skal man bestemt have følelserne med. Selv siger jeg pænt nej tak til sex uden følelser. Erotikken er det der giver os mental og fysisk nærhed i forholdet og er med til at klare de små bump der må komme hen ad vejen.

Ved kvaliteter hos en kvinde forstår jeg, i u prioriteret orden, kærlighed, intelligens, et mildt sind, udstråling, selvværd, selvstændighed, en sund libido, mod og en stillingtagen til livets store spørgsmål. Udseende betyder noget, bestemt, men det er ikke det væsentligste, jeg er til dejlige former, men kan også nyde en slank kvinde. Jeg har ikke den store interesse i alder. Det er et dejligt kærligt menneske jeg er interesseret i, en kvinde jeg kan give kærlighed. De øvrige livsværdier har jeg styr på, ligesom jeg ved hvor jeg er med mit sande jeg. Omkring livsværdier har jeg i min bagage oplevelser, visdom og viden, Ikke rigtigt noget materielt.

Del besked på DynamiskFyr's gæstebog


 • Ingen kommentarer endnu


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...