At være en plus kvinde

Tilbage
 • Slettet bruger
  Mar 2, 2014
  Jeg har været single i 3 år og har da datet en mand eller 3. Sjovt nok siger mange af dem " du er sgu ret lækker SELVOM du er en stor kvinde! Jeg tror sgu ikke mændene forstår at jeg mangler ham, der synes jeg er dejlig FORDI jeg er en stor kvinde.............kender I det piger?
captcha
 • Slettet bruger
  Mar 14, 2014 Slet Mar 14, 2014
  Det har betydning fordi man gerne vil holdes af og holdes om FORDI man er som man er, ikke PÅ TRODS af, at man ikke er noget andet. I det her tilfælde størrelse.

  Det er i hvert fald sådan jeg læser dit indlæg. :)
 • Slettet bruger
  Mar 7, 2014 Slet Mar 7, 2014
  Jeg tror at jeg forstår hvad du mener, dog forstår jeg ikke hvorfor du føler det vigtigt..?
  Hvad har din størrelse med det at gøre?
  Jeg tænker, at hvis en mand har valgt dig, så må det være fordi han er vild med dig, det må ihvertfald være udgangspunktet.
  Personligt, har mine langvarige forhold været til mænd, som var dejlige, dybt charmerende,havde et frækt glimt i øjet, skønne at tale med osv osv. deres krop har egentlig ikke betydet det store og det betyder vel heller ikke det store, hvis først man tænder på mennesket bag eller?


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...