Mails/beskeder

Tilbage
 • Slettet bruger
  Jun 7, 2014
  Jeg må sige er ved at være godt træt af det stunt XL-Dating lavede med at ikke Vip folk kunne læse beskeder fra Vip´s

  Nu har jeg skrevet de første 20-25 beskeder og ikke en eneste har læst en besked.. Synes det er pænt tamt at sende den mail ud tidligere med at folk skulle kunne læse beskeder.

  Kan ikke forestille mig jeg er den eneste der har det på samme måde.

  Tag jer sammen XL-dating
captcha
 • Slettet bruger
  Jun 15, 2014 Slet Jun 15, 2014
  Du kan nok have ret i at denne side er ret forladt og øde, Men kunne os ha fornemelsen på at de er Bot´s der logger ind, for at få siden til at se lidt aktiv ud. Men virker stadig underligt at ingen af dem jeg har skrevet til endnu ik har læst en besked. Men ja Vip prisen er osse 1 tand dyr,når man tænker på hvor stort udvalget af mennesker er.. Kunne gå med til 50 kr.. Men glad for at høre det virker det med beskeder, så nu vil jeg gå ud fra det er bots jeg skriver til :)
 • Slettet bruger
  Jun 15, 2014 Slet Jun 15, 2014
  er det ikke fordi den her side er rimeligt forladt og øde?? jeg har haft profil her inde i mange år... men er så også kun på et par gange om året fordi jeg syns den er besværlig og dyr!!... nu har jeg så taget spender-bukserne på og købt mig til en vip.... nå det korte af det lange er at jeg kunne godt læse mails fra vips inden jeg selv blev... så lidt virker det da :)


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...