Kvinner og hårvekst

Tilbage
 • Slettet bruger
  Jul 23, 2014
  Som mann synes jeg trenden med at kvinner skal være barberte og hårløse på kropp og kjønn er både litt merkelig og trist..
  En stor busk med hår i skrittet,under armene og på beina er både feminint,pent og tiltrekkende synes jeg ! Masse kjønnshår som får vokse naturligt og fritt er utrolig sexy :)

  Hva synes damene selv om å være hårete ?
captcha
 • Slettet bruger
  Jan 7, 2015 Slet Jan 7, 2015
  Det er jo som man selv ønsker at udtrykke sig.
  Mænd har jo skæg, nogle mere end andre. Men stort set alle barberer sig mere eller mindre. Et vildt og frit voksende skæg er da ikke kønt! Pænt studset acceptabelt og for nogle endda flot. Selv foretrækker jeg nu at manden er glat barberet.
  Jeg finder det direkte grimt med hår under armene og benene. Holder mine hår i skridtet kortstudset og barberer til bikini kant. Det er da ikke pænt med hår stikkende ud fra trussernes kant.
 • Slettet bruger
  Nov 4, 2014 Slet Nov 4, 2014
  Jeg giver dig fuldkommen ret. Nu er jeg ikke en dame, men føler mig selv tiltrukket af kvinder me behåring.
  Jeg tror det er mænd som har en eller anden syg forestilling om små unge kvinder (uden hår) der har været med til at skabe moden.
  Men for mig selv er noget af grunden til jeg elsker håret. At man føler man virkelig er kommet i armene af en voksen og frodig kvinde.
  Så behold endelig håret og undgå al den pine med at fjerne hår og blive hudløs af en skraber.
 • Slettet bruger
  Jul 30, 2014 Slet Jul 30, 2014
  Så flott at du lar håret gro bortsett fra på bena,Miamaja ! Kvinner med en stor busk mellom bena er skikkelig sexy og flott ;)
 • Slettet bruger
  Jul 30, 2014 Slet Jul 30, 2014
  Jeg gider ikke ligne et barn, så jeg nøjes med at barbere min ben. ;)
Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...