beskeder

Tilbage
 • Slettet bruger
  Apr 5, 2012
  hej de mandelige profiler er det kun mig der er udsat for når man skriver til en kvindeprofil her inde at de ikke gider at svar igen et nej er jo også en svar, har skrevet lidt med en kvinde pludslig hørte det op kvinder er sgu nogen sære væsner man skal sgu da behandler hinanden pænt er det mig der er noget galt med er der andre der er udsat for det samme.
captcha
 • Slettet bruger
  Aug 30, 2012 Slet Aug 30, 2012
  jeg svare ikke hvis der ikke er billede på det virker sgu lidt skummelt
 • Slettet bruger
  Aug 7, 2012 Slet Aug 7, 2012
  hvis folk ikke vil svare så svare de ikke uanset hvad vi vil have dem til
 • Slettet bruger
  Aug 7, 2012 Slet Aug 7, 2012
  det går så begge veje kan jeg informere om :) man kan jo ikke tage en profiltekst for gode varere..det jo ik ligefrem via den man lærer personen at kende ..svarer ikke hvis det svinske breve..ellers perverse.. ! husk på..deros nogle tilfælde man ik lige har betalt VIP..det jo os en grund til man ik kan svare tilbage med samme :)
 • Jul 3, 2012 Jul 3, 2012
  MANGE piger laver det nummer du skriver om der.....
  nogen siger det er fordi de ikke har set beskeden... løgn og latin.....
  det er fordi fyren der skriver ikke lige havde den hårfarve, eller måske en forkert midterskilning.....
  Men det altså rigtigt... i burde i det mindst bare skrive en besked tilbage, hvor man pænt og høfligt siger nej tak.... simpel opdragelse folkens.... mænd ksn også blive sårede
 • Slettet bruger
  Jun 14, 2012 Slet Jun 14, 2012
  Helt grundlæggende går jeg stærkt ind for høflighed. Når det så er sagt, skriver jeg selv i min profil, at jeg forbeholder mig retten til ikke at svare, hvis f.eks. profilen ikke er udfyldt, og der heller ikke er noget foto. Hvis man lægger de perioder sammen, hvor jeg har været single og netdatet, har jeg færdedes på de her sider et pænt stykke tid efterhånden, og jeg er T R Æ T af at få beskeder, som er totalt intetsigende og fra folk, der tydeligvis overhovedet ikke har læst min profil.
  Når jeg har en profil der (synes jeg selv) bærer tydeligt præg af, at jeg har gjort noget ud af den, bliver jeg helt og aldeles træt i hovedet af at få beskeder fra "anonyme" profiler, der bare skriver to linjer.
  Men ærligt, det gælder altså også nogle gange udfyldte profiler. Hvis jeg f.eks. får en besked fra en, der har skrevet til mig før, som jeg allerede har afvist én gang, så gider jeg simpelthen ikke bruge mere tid på vedkommende.
  Der kan være mange grunde til, at man ikke svarer på en besked, så bare at sige, at det kun grunder i uhøflighed - eller at copy/paste den gamle traver med "Stop kynismen" på sin profil - er temmeligt ensidigt...
 • Slettet bruger
  Jun 12, 2012 Slet Jun 12, 2012
  Lige en ekstra bemærkning på det sidstnævnte i min tidligere besked, "at virke afslappende og henkastet" --> Forstået sådan at man ikke læser profil tekster, skriver sjusket, små bogstaver, checker ikke for stavefejl osv. hvilket kan virke frastødende på nogen.
  Men i bund og grund er det jo oftest bare en misforståelse, så man burde jo svare alligevel, om det så bare er nej tak.
  Andre igen, er måske bare bange for at blive såret, og vil ikke putte så meget energi i første besked.. hvilket jo så giver bagslag i mange tilfælde..

  Der er meget at diskutere til det her emne jo :)
 • Slettet bruger
  Jun 12, 2012 Slet Jun 12, 2012
  Er generelt enig at man bør svare, men er det fra stødende så nej.. Frastødende på den måde, at det er ulækkert, som f.eks. vedrørende frastødende sex eksempler i første besked eller personlige angreb.

  Generelt skal man også passe på sinds forvirrede mennesker, (nogen hvis du svare, bare én gang, så bliver de ved med at skrive til dig.)
  Berømte personer eller endda politikere kan være ofre for denne slags problemer, og selvom de ikke svare, den sindsforvirrede bliver bare ved og ved...

  Så ja, hvis det ikke er nogen af overnævnte tilfælde, så er jeg enig, man bør svare :) Almindelig høflighed at lige at passe på hinanden, ligesom at give et smil til dem man møder..
  Det koster ikke noget, og er noget af det bedste du kan give andre, vi har alle et ansvar i at skabe et bedre samfund.
  At personen ikke gør sig umage er også svært at se, da mange har forskellige niveauer i sprog skrift og opdragelse, nogen tror endda det er bedre at virke afslappende og henkastet.
 • Slettet bruger
  Jun 11, 2012 Slet Jun 11, 2012
  jeg vil give putte40 ret i at det er som om at men íkke er opdrave til at svare vist man bliver spurt om noget od det er som om at man ikke er opdraget til det .
 • Slettet bruger
  Jun 11, 2012 Slet Jun 11, 2012
  Jeg er som udgangspunkt enig i at man som det mindste skal svare på de mails man får. Men på den anden side, så må jeg indrømme at jeg af og til vælge det fra, hvis afsender ikke engang har gidet at ulejlige sig med at udfylde sin egen profil med noget som helst. Det giver ikke mig den store lyst til at respondere, når jeg ikke har nogen som helst idé om hvem afsender er!
 • Slettet bruger
  Jun 11, 2012 Slet Jun 11, 2012
  Hvis man opretter profil nogen steder bør man svare på beskeder..Alm pli og opdragelse
 • Slettet bruger
  Apr 6, 2012 Slet Apr 6, 2012
  Jeg svarer som udgangspunkt alle der skriver. Desværre er der mange mails der simpelthen er så for meget og der vil jeg have lov at markere min grænse. Jeg er bestemt ikke snerpet og er med på flirt, men mails der kun handler om pik og patter gider jeg ikke besvare.
 • Slettet bruger
  Apr 6, 2012 Slet Apr 6, 2012
  Hej nej du er ikke den eneste der ikke får svar som du selv siger man kan da bare svare nej.


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...