Nej, jeg behøver ikke et billede af din ...

Tilbage
 • Slettet bruger
  Nov 9, 2014
  Måske er jeg snerpet, det syntes jeg nu ikke selv.
  Men hvorfor er der så mange mænd (jeg skærer ikke alle over én kam), der har et stort behov for at sende billeder af deres ædlere dele? Kan det ikke vente, til man ses? Og hvorfor blive fornærmet over, at jeg ikke sender et retur, jeg har jo ikke bedt om et af dig..
  Jeg har aldrig talt/mødt en kvinde, der sendte billeder af sin mis til mænd hun ikke kender, men jeg oplever ofte, at det er normalt, at mænd sender.
  Opfatter jeg det forkert eller?
captcha
 • Slettet bruger
  May 23, 2015 Slet May 23, 2015
  Super tak :-).
 • Slettet bruger
  May 22, 2015 Slet May 22, 2015
  Næ,det er da helt ok du anmeldte ham. Når i ikke har skrevet eller aftalt noget så er det ikke fedt med sådanne billeder.
 • Slettet bruger
  May 22, 2015 Slet May 22, 2015
  Jeg syntes det er skønt at læse jeg ikke er den eneste :-). Jeg fik igår et intim billede af en fyr der er 32 år ældre end mig, og jeg havde ikke engang skrevet med ham, det er bare for klamt. Jeg anmeldte ham er det forkert?
 • Slettet bruger
  Jan 7, 2015 Slet Jan 7, 2015
  Mere eller mindre nøgen billeder hører hjemme i galleri med kode.
  Det vedkommer jo ikke alle og enhver hvordan man ser ud mere afklædt. Får man så god kontakt og partneren og du ønsker at vise jer mere frit for hinanden kan man jo give koden. Så må det være op til den enkelte om de ønsker at se billeder der er mere erotiske.
  Fortsat, et mail er trods alt et mail og bør besvares. Det er jo en person som har fundet interesse i dig. For sådanne mails som er klamme eller bare totalt idiotiske, giv dog et kort klart svar du ikke er interesseret. Alle fortjener da at få svar og ikke sidde og måske håbe der er grundlag for videre kontakt.
 • Slettet bruger
  Dec 28, 2014 Slet Dec 28, 2014
  Denne side er jo ikke en mand opsøger sex på , så i kvinder skal jo bare ikke svare dem som sender den slags pg afvise dem på den hårde måde , derimod syntes jeg at mange af jer kvinder er meget dårlige til at svare os som er seriøse herinde og søger forholdet og ikke bare sex !! Jeg søger feks damer imellem 30 og 45 år og det er i mine øjne voksne kvinder , og de burde respektere en mand som sender en besked så meget at de i det mindste kan skrive tilbage at de måske ikke er intresseret !! Men jeg er enig i at de mænd som sender jer billeder af deres ædlere dele er helt forkert på den !!! Det er bestemt ikke normalt at mænd gør det .
 • Slettet bruger
  Dec 27, 2014 Slet Dec 27, 2014
  Ja, det er SÅ klamt....som om vi har aldrig i livet set sådan en før..... eller måske handler det om at vi skal begejstret klappe i hænderne og skrive tilbage : Ejjj sådan en flot en har jeg aldrig set før! ha ha ha :-)
 • Slettet bruger
  Nov 26, 2014 Slet Nov 26, 2014
  Jeg er heller ikke hverken snerpet, sippet eller sart, men jeg synes også, det er for meget, når mænd sender billeder af deres private dele. Det handler kun om sex, ikke en skid andet. Det er jo fint nok, hvis det er dét, man er herinde for, men man bør nok lige tjekke med modtageren først, om der er stemning for sådan et billede eller ej, så man er på samme side omkring, hvad der foregår.
  Jeg skrev sammen med en fyr herinde for nogle måneder siden, og lige pludselig sendte han mig et billede, hvor han lå i sin seng kun iført et par meget stramme boxershorts, og så lå han og smilede sleskt, og så sad jeg bare og tænkte: "WTF?!" Vi havde kun skrevet sammen i 2 dage og vi havde hverken snakket om sex eller noget, det kom bare ud af det blå!
  Helt ærligt, hvad er meningen?! Nej, jeg gider ikke se nøgenbilleder af dig! Prøv at kig på min profil, dit fjols, der står "jeg søger et forhold", IKKE "jeg søger sexpartner"! S U K !
 • Slettet bruger
  Nov 12, 2014 Slet Nov 12, 2014
  Nej du har helt ret. Og jeg kan bedst sige det på den måde at de mænd er ikke seriøse omkring et parforhold. det er kun omkring sex og det er jo kun en del af et forhold. Så stå du endelig fast på din mening om at det hører til når man mødes ,hvis man ønsker det.
  Ha en god dag
  Michael
 • Slettet bruger
  Nov 10, 2014 Slet Nov 10, 2014
  Helt helt enig!!!
 • Slettet bruger
  Nov 10, 2014 Slet Nov 10, 2014
  Nej er helt enig


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...