Kvinder og Profiltekst

Tilbage
 • Slettet bruger
  Feb 23, 2015
  Hvorfor er det at 95% af alle kvinder herinde ikke synes det er nødvendigt med profiltekst? Med den indstilling er i da selv ude om hvis i får alle de forkerte henvendelser.

  Det er altså ikke nok med et billede og en lille tekst hvor der står ja her er jeg skriv hvis du vil vide mere... ikke hvis man vil opfattes som seriøs. Jeg ved godt mange mænd er her for sex only men hvis man vil mere som kvinde så skal man altså tage sig tid til at skrive en ordentlig tekst.
captcha
 • Slettet bruger
  Mar 2, 2015 Slet Mar 2, 2015
  Jeg har kikket i galleriet, altså den del jeg er tilladt uden at være VIP medlem. Jeg vil lige se lidt nærmere på siden her inden jeg køber medlemskab. I galleriet var der jo kun almindelige pæne billeder. Dejligt at det er delt op så de der ønsker at se nøgen billeder skal gå til tydeligt markerede gallerier. Du har helt ret, tror ingen ønsker at se nøgen billeder når man kikker lidt nysgerrigt rundt som mig.
  Det var nu ellers mit indtryk da jeg læste om siden her, at det var en mere seriøs dating side og ikke sex dating. Men selvfølgelig kan folk da oprette profil og søge en sex partner, siden skal da heller ikke bestemme hvad man søger.
 • Slettet bruger
  Feb 25, 2015 Slet Feb 25, 2015
  Tag en tur i galleriet Charlotte =) så skal du bare se et flot udvalg af mænd med deres bedste ven... jeg har kun været der en gang selv og jeg kommer der ikke mere.

  Man kan tydeligt se på mange profiler at de kun er lavet for at samle noget op... det er både kvindelige og mandlige profiler men det er jo også fint nok hvis det er det de vil =) bare de så også gør rigtig opmærksom på at det er det de vil så vi andre kan undgå dem =) det er sådan set det det handler om og så synes jeg bare at hvis man vil sælge sig selv må man jo vise bare en lille smule interesse og indsats.

  Ja det er måske kun mig der godt kan lide at vide bare en lille smule om en person før jeg kontakter dem =) Jeg har dog skrevet et par mails til kvinder som jeg syntes var utroligt smukke eller på anden måde rørte mig uden at jeg egentlig ville have nogen yderligere kontakt til dem... det synes jeg godt man kan så længe man gør det på en sober og venlig måde... det er jo altid dejligt at få et reelt kompliment.

  Nå men velkommen på XL Charlotte =) håber du finder det du søger... Jeg leder stadig =)
 • Slettet bruger
  Feb 25, 2015 Slet Feb 25, 2015
  Det er jo lidt svært sådan at sidde og beskrive sig selv, så jeg foretrækker nu at maile direkte med eventuelle der måtte have lyst.
  Jeg kikkede rundt på de forskellige dating sider før jeg lavede min profil her. Der er jo mange forskellige sider at vælge imellem. Så jeg forstår ikke rigtig hvorfor du siger mange mænd er for bare for sex. Der er jo mange dating sider for sex og uforpligtende dating der lægger op til sex.
  Jeg valgte denne side fordi jeg ikke er ked af at jeg er lidt buttet og sandelig heller ikke vil komme med tomme løfter om at jeg er på slankekur. Desuden synes jeg at mænd med lidt ekstra kilo er flotte og dejlige og i min opfattelse meget mere tålmodige og forstående.


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...