Hvorfor kun mødes hjemme?

Tilbage
 • Slettet bruger
  Aug 16, 2015
  Jeg begynder at tro at fyrene herinde skammer sig over xl kvinder, for i/de vil kun mødes hjemme hos en! Er det mig el?
captcha
 • Slettet bruger
  Apr 29, 2016 Slet Apr 29, 2016
  Hmm, både og...

  Umiddelbart ville jeg da synes/tænke, at et møde på selve adressen netop udviser kæmpemæssig tillid og blive smigret. Er det generelt noget han foretrækker, ville jeg måske endda få indtryk af, at han er en type, der i særdeleshed søger noget seriøst, da han jo så "inviterer hjem i bjørnens hule" med det samme, og man kan komme hinanden mere ved på den måde. Man kan jo virkelig få stillet nogle intime spørgsmål så - og for den sags skyld lave andet intimt - hvorimod det kan være svært at komme helt ind på livet af hinanden på samme måde i en biograf eller cafe, for eksempel. Endelig er der jo også den mulighed, at han selv er genert - de typer tror jeg gerne, der findes mange af herinde.

  MEN hvis han simpelthen nægter at hente dig ved bussen (eller hvad du nu kommer med), og på det nærmeste vil have dig til at snige dig ud midt om natten med en pose over hovedet, SÅ kunne du måske begynde at blive bekymret. :) Men over, at han vælger sit hjem til første møde - nej, det synes jeg absolut ikke signalerer, at han skulle have noget imod dig. Tværtimod. :)
 • Slettet bruger
  Mar 25, 2016 Slet Mar 25, 2016
  nej bestemt ikke, vil modsat heller ikke møde en kvinde hjemme første gang :)
  for vil da gerne se hvem jeg møder først, før jeg "åbner" for min hjemme dør.

  Samtidigt er det altid snus fornuftigt at mødes et offenligt sted, just in case at
  det skulle være en person med skumle tanker, de vil med stor sansynlighed
  falde fra på den her måde :)
 • Slettet bruger
  Sep 17, 2015 Slet Sep 17, 2015
  Måske er der enkelte mænd der bare vil 'prøve' en stor kvinde, ... og så vil de jo være pinligt at blive set i byen. Det kunne jo være een man kender;)
  Personligt lader jeg det komme an på situationen. Nogen gange virker det bare naturligt at det foregår min eller hendes hjemmebane og andre gange er der ikke nogen af os der gider at lave mad... og så er det i byen .. eller andre steder ;)
 • Slettet bruger
  Aug 31, 2015 Slet Aug 31, 2015
  Jeg ville personlig nok helst mødes offentligt første gang, hvor man kunne lave et eller andet så er der mindre chance for det går hen at bliver akarvet :) men kan også godt sætte mig ind i nogle der måske føler sig mere tryk i vante rammer..... som mand ville jeg ikke have et problem med at mødes hos hende, men kan godt forstå kvinder der ikke syntes det er så cool at mødes hos ham:)
 • Slettet bruger
  Aug 16, 2015 Slet Aug 16, 2015
  Altså jeg er selv ret åben overfor om man mødes privat eller offentligt, dog synes jeg at det er en god ide at mødes offentligt den første gang, da man så kan se hinanden lidt an inden man beslutter sig for at invitere vedkommende med hjem.

  Dog tror jeg at vi mænd er mere ligeglad med at mødes privat og invitere jer hjem til os, da der nok ska lidt mere til at skræmme os.

  Det med at mødes offentligt er så også en xtra sikkerhedsforanstaltning, især for jer kvinder da man ikk ved hvilken psykopat der gemmer sig bag skærmen...

  Rent personligt synes jeg også at det er en god ide enten at have et xtra mobil nr som der ikk kan spores og kasseres efter behov, for at netop forhindre at man blir opsøgt på adressen, eller div trusler om udgivelser af enten nummer, adresse eller andre intime ting.

  (Har hørt om at sådanne ting er forgået af een herindefra og selvom jeg har mest lyst til at udgive den person med nick, så gør jeg det ikk for netop at beskytte kilden som jeg har det fra! DU VED GODT SELV HVEM DU ER! Så hvis du læser dette. Så synes jeg at du burde opsøge læge da det er noget af det laveste, og mest disrespektfuldt som man kan gøre overfor en kvinde!)

  Jeg har selv et xtra mobil nr, email og skype til brug af online dating for at være mere anonym og det anbefaler jeg også andre at gøre kvinder som mænd... For man ska jo passe på sig selv!


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...