Silikone / Botox

Tilbage
 • Slettet bruger
  Apr 14, 2012
  Nå jeg ville enlig høre omkring hvordan folk har det med silikone og botox det gælder både kvinder og mænd..

  Personlig synes jeg selv at det er virkelig klamt.. Dog med et lille ( men ) kan godt forstå de kvinder der er helt flade og ønsker at få lavet dem større.. Men alle andre kvinder det forstår jeg virkelig ikke.. Er det bare fordi det er på mode??
captcha
 • Slettet bruger
  Mar 25, 2015 Slet Mar 25, 2015
  Man skal være stærk for at acceptere sig selv som man er. Et gruppe pres er svært at modstå og så uendelig let at give efter for. Prisen for at give efter opdager man først når det er for sent.
  Prøvet det og betaler nu, for mig personligt, den ultimative pris.
  Eneste råd jeg kan give: Følg dit umiddelbare instinkt.
 • Slettet bruger
  Mar 19, 2015 Slet Mar 19, 2015
  Ja det er på mode ikke at ligne det man er. Jeg har haft cancer på halsen, så jeg ser lidt morsom ud, fordi jeg mangler en masse hals på den ene side. ansigts muskler og hals muskler og sener er fjernet, så med tiden hænger den ene side af ansigtet. Nogle gange går det mig på. Skal jeg få det til at se normalt ud? Nogle gange er jeg bare glad for jeg lever. Men det har jo egentlig ikke noget at gøre men ovenstående spørgsmål at gøre. Nej jeg syns man skal acceptere som man ser ud. Jeg prøver ihvertfald.
 • Mar 24, 2013 Mar 24, 2013
  det er klamt man skal ældes med ynde
 • Mar 18, 2013 Mar 18, 2013
  jeg synes det er pænt på nogle .. altså hvis man er skinny skal man ikke have lavet kæmpe bryster, det skal laves så det passer til kroppen (:
  Dog har jeg jo en søn og som vi alle ved ændre det på ens bryster så jeg skal da ikke afvise jeg engang skal have lavet noget ved dem (:
 • Slettet bruger
  Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
  @EJ_25 Jeg er tildels enig, som du også skriver længere nede er det et kulturelt problem, og dertil vil jeg så tilføje at vi desværre ikke kan vælge vores kultur, og vi vælger heller ikke selv at få komplimenter eller at opbygge selvtillid.
  Vi kan til dels vælge at ignorere det vestlige kropsideal billede, og det virker faktisk også for langt største delen, for det er langt de færreste som ligner en Calvin Klein eller Triumph reklame, men det ligger alligevel dybt i os alle sammen hvordan idealet er, uanset om vi vil værre ved det eller ej.
  For nogen tager det helt sikkert overhånd Lolo Ferrari, Michael Jackson og Linse, for andre drejer det sig om at afværge psykiske problemer som bestemt er relateret til hvordan de ser ud, hvilket kan udmunde i spiseforstyrrelse, depression og sikkert en masse andet som jeg ikke aner en disse om, men for de mennesker er det et spørgsmål krop ikke matcher deres identitet.

  Tilsidst vil jeg beklage hvis jeg har kørt tråden lidt offtopic, men jeg må sku indrømme jeg blev en smule provokeret da jeg læste en mand dømme kvinders valg om lad os kalde det "krops forandring", for helt ærligt hvis det er så klamt så lad værre med åbne de der internet sider tsk tsk.

  TLDR ? Kvide mand dig op! Du skal fandme ikke lade dig fortælle hvad du skal og ikke skal. :)
  Og mænd jeg vil vædde på 99% af jer ikke løber skrigende væk når først klaveret spiller.

  TLDR? Kvide du skal
 • Slettet bruger
  Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
  Hvis det er et psyke problem, så er det jo ikke silikone eller andre operationer i sig selv der er problemet.
  Hvis der er et problem med brysterne eller andre krops dele, så er det ikke psyken der er problemet.

  Syntes det er vigtigt at tænke på, der er meget stor forskel.
  Nogen har brug for det, mens andre har et psykisk problem med deres krop, om det så endt blot er mangel på komplimenter eller selvtillid.
  Hvis man laver om på sin krop pga. psykisk grund, og ikke kropslig grund, så går man for langt.

  Men vi alle har jo vores holdninger, og det er helt fint.
 • Slettet bruger
  Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
  forfængelighed*
 • Slettet bruger
  Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
  Der er vist ikke mange, som er i tvivl om at der er risici forbundet ved kirurgiske indgreb, ved brystimplantater er det lige fra at der går hul på dem, at de bliver hårde, ardannelse, smerte, infektion, asymmetri til en generel risiko for at implantaterne skal fjernes.

  Jeg tror på det frie og velinformerede valg, og jeg håber alle som foretager disse, uanset om det er i forbindelse med cancer, psyke eller forfængelig, ser bort fra andres præferencer hvad enten det drejer som forstørrelse eller formindskelse.
 • Slettet bruger
  Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
  Jeg synes sq det er en alt for stor risiko at løbe, bare for at tilfredsstille ens forfængelighed eller selvværd. Hvis det er et kæmpe problem, så prøv da med noget terapi eller lign. Har set så vildt mange dårlige plastik operationer, og ja især bryster og botox.... Og går det først galt, så er det dælme svært at rette op på.
 • Slettet bruger
  Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
  Jeg er også meget godt tilfreds med mine nye bryster, kan slet ikke se hvorfor folk er så meget imod silikone. Tænk også på hvor meget det kan gøre for en persons selvtillid.
  Hvad botox angår er jeg nu lidt splittet, men det er nok fordi jeg brugte det på mit mest rynkede sted, hvilket nok var en stor fejl fordi mine boller var følelses løse i flere uger efter indsprøjtningerne..
 • Slettet bruger
  Apr 25, 2012 Slet Apr 25, 2012
  Er enig, fortrækker også naturlige bryster.
  Men dem som er flade som også er nævnt nedenunder eller hvis brysterne er for tunge og det gør ondt i ryggen? De bør helt klart beholde tilbudet, det handler om at have det godt med sig selv og føle sig som kvinde og undgå smerter.

  Men alle andre syntes jeg er et kulturelt problem, at nogen kvinder præges til at tro at større er bedre.
  Vi præges mere af andre og vores kultur end vi vil indrømme, og der er en tildens at nogen kvinder syntes at større er bedre.
  Har snakket med en del kvinder som er utilfredse med deres bryster, hvor jeg som mand syntes de var absolut perfekte.
  Det er dejligt at se magien i deres øjne når man komplimenter dem, kvinder bør roses mere for deres bryster.
  Nogen tror dog ikke helt på det i starten, men bliv ved fra gang til gang, uden at overdrive! :)

  Lidt ligesom mænd, eftersom jeg har læst, har det en positiv effekt hvis kvinder roser en mands ædle dele, berører engang imellem uden de er tale om sex osv. som jeg også kan bekræfte, det har en rigtig positiv effekt.

  Tænker det er det samme ved kvinders bryster, vi bør komplimenter dem noget mere! :)
 • Slettet bruger
  Apr 23, 2012 Slet Apr 23, 2012
  Med botox forstår jeg virkelig ikke at nogle vil proppe det i kroppen.
  Med silikone kan jeg godt forstå det hvis pigen har en lille barm ellers forstår jeg ikke hvorhvor det skal ind i kroppen
 • Slettet bruger
  Apr 23, 2012 Slet Apr 23, 2012
  Synes personligt selv at det er helt okay. Tror det er de færreste kvinder der får det lavet, bare for at få noget lavet. Desværre er det bare oftest de kvinder man hører om. Har selv et par veninder der har fået forstørret brysterne, men det har, ved dem alle, været et problem som har været overvejet i mange år før der blev gjort noget ved det. :)


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...