svar .

Tilbage
 • Slettet bruger
  May 18, 2012
  jeg mener at når man spør en person om noget burde de komme med et svar , det gør man ikke , er det forde man ikke kan finde ud af det .
captcha
 • Slettet bruger
  May 2, 2016 Slet May 2, 2016
  Det er da en mulighed. Det kommer vel an på spørgsmålet.

  Jeg har da, en enkelt gang eller tre i min "chatkarriere", ignoreret et spørgsmål, fordi jeg ikke orkede at begive mig ud i et svar til det - rent ud sagt. Det kunne enten være fordi, det berørte et ubehageligt emne, eller fordi det bare var alt for uoverskueligt for mig at svare på. Så kan man selvfølgelig skrive "det har jeg ikke lige lyst til og/eller mod på at svare på" - det kommer nok an på, hvem der skriver, og hvordan man ellers skriver sammen.

  Egoistisk, ja, det kan man mene - men det er vel snart mindst lige så usundt at være "opofrende" for hvem som helst, man lige "møder" ved tastaturet, så at sige. :) Hvis man føler sig ubehageligt til mode, skal man lukke ned. Det er jo sådan set et helt reelt råd for bedre chatsikkerhed. :)
 • Slettet bruger
  Oct 4, 2015 Slet Oct 4, 2015
  jeg tror bare ikke vedkommende er interesseret. Men det er pisse irriterende.
 • Slettet bruger
  May 19, 2012 Slet May 19, 2012
  Menneskelig svaghed/egoisme i mine øjne, medmindre det er en fornærmelse/chikane, så bør man altid svare.
  Men nogen er bare ikke i stand til at sætte sig selv lidt til side, og give et ordenligt svar, ret egoistisk faktisk.

  Der er ikke noget grimmere end menneskelig egoisme, det er ret klamt.
  Men i sidste ende er det jo godt nok for den der skriver, hvis personen man skriver til ikke svare, så viser de den grimmeste side af sig selv. Derved undgår du at komme ud i et dårlig forhold, siden egoisme aldrig fører til kærlighed eller et godt liv :)

  Nu er vi mennesker jo ikke fejlfrie, men vi bør gøre vores bedste, og give hinanden et smil, det er gratis og den bedste gave man kan give.


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...