Man vælger ikke selv hvad man er tiltrukket af

Tilbage
 • Sep 18, 2012
  Jeg vil gerne høre jeres mening. Jeg har altid været tiltrukket af mænd med muskler, ikke bodybuilder eller pumpede, men almindeligt veltrænede mænd.
  Jeg fik en stofskiftesygdom for 11 år siden som gjorde at jeg tog ca 40 kg på, halvdelen er det lykkedes at smide men kæmper stadig med de sidste 18 kg. Da det forhold jeg var i på det tidspunkt sluttede 2 år efter (det var ikke pga af vægten) sagde min mor" hvad vil du gøre nu, du skal ikke regne med at kunne score de samme slags fyre som du har været vandt til. De bliver ikke tiltrukket af store piger"
  Jeg var faktisk mundlam, noget der ikke ligner mig. Siden har jeg mødt denne holdning masser af gange. Men jeg er tiltrukket af de samme ting uanset om jeg vejer 54 eller 94 kg. Jeg har aldrig været tiltrukket af store fyre, ej heller af skaldede fyre ej heller af tatoverede fyre. Men jeg tænder på intelligens, kønt smil, hår på brystet, stærke arme og en pæn brystkasse. Der er ingen der forventer at fordi jeg tog på i vægt, at jeg så pludselig også skulle finde tatoverede fyre vildt sexede, men "folk" forventer at jeg pludselig skal tænde på store fyre fordi jeg selv er blevet overvægtig. Og når jeg siger hvordan jeg har det, bliver jeg tit beskyldt for at være dobbeltmoralsk.
  Jeg ved det er overfladisk, og jeg ville da også ønske jeg ikke havde det sådan! Jeg kender en masse fantastiske fyre der vejer for meget, og som jeg ville ønske jeg kunne tænde på, men det kan jeg ikke. Man vælger ikke selv hvad man tænder på, men jeg forstår ikke hvorfor jeg nærmest skal undskylde for min smag.
  Og det samme gælder dem der har det modsat mig, hvis en trænet fyr eller tynd pige godt kan lide kvinder med former, eller en bamsemand de kan putte sig ind til, så bliver de nærmest betragtet som om der er noget galt med dem. Jeg forstår det ikke!!!!!

  Hvad mener i????
captcha
 • Sep 24, 2013 Sep 24, 2013
  ''Lige børn leger bedst''
  ^... Løøøøøøgn

  Okay, lad os få det på det rene, for du har fuldstændig ret - vi vælger IKKE hvad vi tænder på. Lad mig blive ekstremt irriterende, logisk og videnskabelig når jeg siger, at de ting vi tænder på, er de ting vi gerne vil føre videre til vores børn. Fysisk reaktion kommer af, at vi vælger vores partner efter nogle værdier vi gerne vil føre videre til vores børn (hvis det skulle komme) Det er et ur instinkt, det er UTROLIGT naturligt og menneskeligt, og det handler i langt lavere grad om at være overfladisk, end normen går og bilder sig ind.
  Men vores samfund ''bygger'' på normen om, at tynde skal have tynde, tykke skal have tykke. Mentaliteten med at ''smukke mennesker vil have smukke mennesker''.
  MEN! smuk er en relativ størrelse. Ikke mange anderkender det, men den gængse model skønhed, man ser hos kendisser og generelt i mediet, er IKKE hvad alle tænder på. Gang på gang bliver jeg overrasket, når jeg hører folk sige jeg er pæn, smuk eller sexet - fordi man er vokset op med mentaliteten, at overvægt ikke er et skønheds ideal. (Langt mere overrasket bliver jeg, når jeg får det af vide af en relativ ''pæn'' fyr, dermed ment pæn i normens øjne)
  Btw kan jeg fortælle, at der er masser af fyre der tænder på store kvinder. Tro det eller lad være. Jeg skal stadig lige vende mig til det. Også fyre, der i din smag vil være guf. Man skal bare lede lidt længere. Nogle fyre FORETRÆKKER jo decideret at tøsebarnet enten har former, er buttet eller er decideret overvægtig. Så, go for it girl! (For en pige der vejer langt mere end hun burde, så virker folk under 100 kg. slet ikke overvægtige på mig. Det sidder naturligvis forskelligt, men de fleste under 100 synes jeg bare har en normal, pæn, klædelig facon. No shit)

  For mit eget vedkommende, hvis det er passende at snakke om, hvad man selv tænder på, er jeg noget anderledes.
  Da jeg var omkring 10 (meget af min seksuelle tilgang stammer relativt tidligt) stødte jeg første gang bevidst på tankegangen med, at tynde vil have tynde, og tykke vil have tykke. Jeg gik bevidst efter chubby eller overvægtige fyre. Med tiden var det så vant, at det var det jeg foretrak. Og jeg kan ærligt sige, at det er det jeg foretrækker i dag. Dels er det super hyggeligt at putte med en stor, varm fyr (skinny boys kan sagtens være varme og dejlige at putte med btw), dels er jeg bange for at gøre skade på spinkle fyre.
  Jeg har været forelsket i spinkle fyre. Masser af gange. Har været forelsket i moderate fyre. Masser af gange. Og både chubby, overvægtige og svært overvægtige, igen, masser af gange.
  Jeg taler ærligt når jeg siger, at jeg tænder på mennesker. Så let kan det siges. Hårfarve, øjenfarve, hudfarve, krops bygning, behåring, tøjsmag, det er alt sammen fuldstændig ligemeget. Mennesker interesserer mig, og jeg falder for næsten alle, hvis de har en personlighed. Og det har de fleste heldigvis.
  Kemi betyder langt mere for mig end om man er tynd eller tyk. Så længe man har to øjne (for jeg er så plat at jeg mener, at det er sjælens vinduer) jamen så er jeg frisk.
  Fyre folk finder latterligt uattraktive kan i mine øjne være Guder, fordi de er spændende, søde og varme eller okkulte.

  Jeg beklager forresten den meget lange besked jeg fik samstykket. Lang historie kort, du er hverken overfladisk eller dobbelmoralsk (Y)
 • Slettet bruger
  Apr 1, 2013 Slet Apr 1, 2013
  sikke en gang ævl...du er den du er og tænder på det du gør....lyt ikke på de "dumme" mennesker.
  du er jo ikke en anden bare fordi din vægt har ændret sig og masser af mænd er glade for store piger...mænd er glade for kvinder som har det godt med sig selv og er afslappet i forhold til deres krop.

  lyt ikke på dem der siger det modsatte.du er god nok som du er.
 • Slettet bruger
  Mar 30, 2013 Slet Mar 30, 2013
  et rigtigt godt oplæg jeg givr dig 100% ret i hmmm
 • Slettet bruger
  Mar 27, 2013 Slet Mar 27, 2013
  kunne ikke sige det bedere selv kromosomY
 • Slettet bruger
  Mar 27, 2013 Slet Mar 27, 2013
  Det handler om kemi... man kan have hundrede af ideer omkring hvem og hvad man vil have men finder man en hvor der er kemi er det fuldstændig lige meget med alle ens ideer,,,
 • Slettet bruger
  Mar 27, 2013 Slet Mar 27, 2013
  Har jeg slet ikke tænkt over, har nok følt lidt det samme, men har ikke haft sat ord på det. Har nok skammet mig lidt over at jeg ikke er specielt tiltrukket af store mænd eftersom jeg nok meget selv har haft opfattelsen at jeg ikke kan tillade mig andet, og jeg er jo ikke helt lille selv. Nok lidt bange for at blive bedømt som overfladisk og dobbeltmoralsk.
  Synes det er flot at du siger hvordan du har det herinde, og når nu du er stået frem vil jeg sige at jeg nok har det lidt på samme måde.
 • Slettet bruger
  Mar 23, 2013 Slet Mar 23, 2013
  Jeg er ikke tyk eller overvætgig, men jeg er altså vild med kvinder der har former og noget på siderne. Så det med at vægten skal passe sammen er ikke sandt. Det er kemi og bølgelængde.
 • Slettet bruger
  Mar 23, 2013 Slet Mar 23, 2013
  ja sådan er livet og sådan vil det altid være
 • Slettet bruger
  Mar 22, 2013 Slet Mar 22, 2013
  er helt enig med dig chavse
 • Slettet bruger
  Mar 18, 2013 Slet Mar 18, 2013
  Det skal du heller ikke, undskylde for din smag. Du skal bare være dig selv. Og bare fordi man er overvægtig kan man stadig have krav og det er der ikke noget galt i.
 • Slettet bruger
  Jan 18, 2013 Slet Jan 18, 2013
  JEg tror vi selv mere eller mindre bevist eller ubevist vælger hvad vi er tiltrukket af. Vi bliver præget af tidligere erfaringer, og ikke mindst de dårlige af dem. JEg har en ide om at vi vælger det modsatte af det vi ikke havde succes med.

  I bund og grund handler det om at finde sine egne værdier, være tro mod sig selv, og ikke mindst elske sig selv. Vær stolt af den du er, og du har truffet dine valg på baggrund af dine lyster, behov og erfaring, så vær stolt af det. Er man et bedre menneske når man er en str 38?? er man bedre når man er brunette? skal man ha str 39 i sko? skal man dyrke sport min 3 timer dagligt? skal man være økologisk i tankegang, tøj, mad osv for at være et godt menneske??? GU SKAL MAN EJ!! Bum sagde rappenskralden. DU SKAL været STOLT af den DU ER!! Igen skal dømme dine valg eller nedgøre din person. (og da slet ikke din familie)

  Alle har ved hvad de tiltrække af, og ingen skal dømme fordi de valgte anderledes, og måske er misundelige på at DU tør stå ved dine behov og tanker. Du skal da aldrig på nogen måde undskylde dine valg..
  Fuck nu jantelov, og PLEJER skal bare smutte laaaaaaaangt ud i skoven

  Jeg har rød flag ordning her... tre røde flag og jeg mister interessen med det samme... Afsløre ikke hvad det er, skal jo gerne ha de der fyres oprigtige personlighed, så skal jeg nok selv bedømme !!!

  BE FUCKING PROUD AF WHO YOU ARE!!!
  Ingen har gået med dine tanker og overvejelser, været i dine sko, så hvem i H.....d er de, når de tror de ved bedre hvad der er godt for dig.

 • Slettet bruger
  Dec 19, 2012 Slet Dec 19, 2012
  :)
 • Slettet bruger
  Dec 19, 2012 Slet Dec 19, 2012
  Og dette nye ord - dobbelt standart, hvor stammer det fra? Hvad betyder det - oprindeligt?
  En standard er en teknisk specifikation, der er pålagt og/eller bredt accepteret af de personer som bruger den i hverdagen eller arbejder med det dagligt, som den gældende måde at udføre en bestemt opgave på.
  En Standart (også estandart) eller rytterfane er en fane, der anvendes af beredne tropper. En standart er typisk kvadratisk og noget mindre end en fane for fodfolk, da den skal anvendes til hest.
  Begge ord copy pastet fra wikipedia ...
 • Slettet bruger
  Dec 19, 2012 Slet Dec 19, 2012
  @Runddejlig Nu er det jo så første gang du poster i den her tråd så din kommentar om at retfærdiggøre(udgøre et moralsk argument for noget) eller bortforklare forstå jeg ikke.
  -Prøv nu lige at læse det sidste afsnit igen, og hvis du stadig er oppe i det røde felt så læs det en gang mere og en gang mere fortsæt dette til du enten falder i søvn eller forstår hvad jeg skriver.


  FORDI jeg skriver jo netop at folk skal søge hvad de lyster, og jeg skriver INTET sted at de ikke må søge en ryger selv om de er ikke selv ryger, en slank partner selv om de selv er tykke eller søge en hindu for den sags skyld. Men ej dog for fanden dine præferencer og skid på hvad andre syntes, lad værre med bede folk om at give dig ret i at det er i orden fordi det er det sku da.

  Men det er en dobbelt standart.
  FORDI Når man selv tillægger en værdi ved en egenskab eller udseende og vægter det højere hos sig selv end hos andre eller vice versa så er det pr. definition en dobbelt standart og det kære @Runddejlig var hvad jeg postede om.
 • Slettet bruger
  Dec 19, 2012 Slet Dec 19, 2012
  Sikke en omgang pladder, Fair Game; jeg prøver ikke at retfærdiggøre eller bortforklare; men du eller nogen anden hverken kan eller skal bestemme hvad andre falder for. Vi har alle noget vi falder for, og det er helt individuelt. Om det er en tyk, der søger en tynd eller omvendt er der da ingen skal blande sig i, eller for den sags skyld lave om på. Skulle det heller ikke være muligt at fravælge på religion? Ryger/ikke-ryger?
  Lad da folk søge, hvad de vil ud fra deres egen præmisser!
 • Slettet bruger
  Dec 18, 2012 Slet Dec 18, 2012
  Nu har jeg læst denne tråd så mange gange og hver gang har jeg tænkt lad nu værre med at poste, det er jo ligesom at diskutere med nationen på eb.dk man bliver trukket ned på et niveau man normalt aldrig ville befinde sig på og gennembanket af års erfaring men nu går den bare ikke længere.

  Hvordan er det ikke en dobbelt standart at sige: "jeg er tyk men vil kun have en slank kæreste"?
  Man kan pynte alt det man vil på det ved at skrive man har været slank men pga sygdom medicin uheld eller at man har siddet skævt på potten så er man tyk, og/eller skrive at man jo ikke forlanger Mr. universe men bare en markeret og trimmet gut.
  Prøv at udskift tyk og slank med andre tillægsord som fattig/rig grim/smuk ond/god.
  eks. "jeg er på kontanthjælp men kun fordi jeg aldrig har fået en uddannelse og fordi flaget var oppe i flagstangen i Onsdags, men jeg tænder kun på rige mænd ..ja altså han behøver jo ikke være Bill Gates rig men bare sådan være direktør og have de luksus goder jeg ikke selv har råd til."

  Forstå mig nu ret ovenstående er et forsøg på at provokere ligeså meget som jeg selv følte mig provokeret. Hjertet ved hvad det vil have. Men tag dog for fanden ejerskab af Jeres dobbeltstandarter og lad værre med at undskylde eller prøver at retfærdig gøre det i den her tråd, det her er internettet, haters are going to hate, ignorer dem men lad for guds skyld værre med at lyv for jer selv.
 • Dec 17, 2012 Dec 17, 2012
  jeg kan udemærket følge dig,fik schyermann da jeg var 15 dvs at min rygsøjle er kilet formet og mangler brusk imellem rygvivlerne dsu har jeg slidgigt i kroppen det hele blev værrer da jeg var 20 flere smerter da vejede jeg 85kilo idag efter 8 år og flere smerter vejer jeg 105 har været oppe og veje 120 jeg er ikke klassens kloge dreng men har almen viden har ingen krav til kvinden da jeg syntes at kvinder er smukke høj som lav alm eller stor er nu nok til de lidt mere buttede hør her i er smukke og dejlige at se på blæs på hvad andre syntes jeg nyder at se buttede kvinder der går forbi mig på gaden og ville bestemt ikke have noget imod at finde en stor kvinde hilsen michael .
 • Slettet bruger
  Dec 12, 2012 Slet Dec 12, 2012
  Uh altså jeg er udelukket tiltrukket af de lidt større fyre :). Vil ikke ha en slank fyr. Måske fordi jeg selv er stor og kommer til at virke maskulin med en slank fyr :)


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...